Η Γωνίτσα του Γκρινιάρη

Tuesday, October 31, 2006

Fuhrer, Mein Fuhrer!

Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, αρκεί για να επριγράψει αυτό που είχα την απερίγραπτο χαρά να διαβασω σήμερα σε ανακοίνωση γνωστού γαλαζοχρηματοδοτούμενο κόμματος (γιατί άμα αυτό είναι παράταξη εγώ είμαι ο Γκουσγκούνης) την εξής ανακοίνωση:

Με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων, όπως και την ολοκλήρωση της εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου, απαγορεύεται η σύσταση συνελεύσεως με σκοπό την επίτευξη κατάληψης εώς το πέρας της εξεταστικής φεβρουαρίου 2007.

Το seig heil που πέφτει;

Οπότε λοιπόν, η οποιαδήποτε συνέλευση με σκοπό την επίτευξη κατάληψης απαγορεύεται; Δηλαδή οι φοιτητές δεν έχουν το δικαίωμα έκφρασης; Καλά βέβαια εγώ δεν εχς δικαίωμα να μιλάω, γιατί και εγώ αυτούς θα ψήφιζα, μια και έχω ξαναδεί εξεταστικές να φεύγουν επειδή η κατάληψη ελέγχεται από ρέμπελους που βιάζονται να πάνε διακοπές, αλλά αυτό είναι άνω ποταμών!

Εμ έχουμε να φάμε στη μάπα αυτή την παρωδία διαλόγου που αποκαλείται γενική συνέλευση.

Εμ πρόκειται να φάμε πέος το οποίο έρχεται μετά ταχύτητος Mach εις την τρίτη προς το μέρος μας λόγω διπλής εξεταστικής.

Εμ πρόκειται να φάμε δεύτερο πέος (να το ζευγαρώσουμε βρε, ντροπή είναι) λόγω του νόμου πλαισίου που θα κάνει την παιδεία να κυλιστεί σε περιττώματα Λίιγο βαθύτερα από αυτά στα οποία κυλιέται η δημόσια περίθαλψη...

ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ;

Βέβαια η αλήθεια να λέγεται δε συμπαθώ εκείνους τους φοιτητές που θα προτιμήσουν την κατάληψη και δεν ασπάζομαι τις πεποιθήσεις τους στο ελάχιστο, μια και ουκ ολίγες φορές έχω δει την κατάληψη και τον διάλογο να γίνονται πανηγύρι καταστροφής για μερικούς φοιτητοπατέρες και εισητήριο στο δημόσιο για μερικούς αργόσχολους, αλλά αυτή η συλλογική εκσπερμάτωση επάνω στο δικαίωμα της έκφρασης είναι ντροπή για όλους εμάς.

Βέβαια δε βγάζω την ουρά μου απέξω. Άμα είχα προλάβει να ψηφίσω, αυτή την κατάπτυστη παράταξη θα υποστήριζα. Όμως είμαι ένας μέσος φοιτητής. Δεν κοιτάω μπροστά μου, αφήνω τον κόσμο να με προσπεράσει και ασχολούμαι μόνο με το πως θα τη βολέψω.

Δεν αμβιβάλλω ότι ανάμεσά σας πρέπει να υπάρχουν φιλότιμα παιδιά που ήθελαν να κάνουν μάθημα, όμως αυτή είανι η σκληρή αλήθεια.

Και το χειρότερο από όλα είναι ότι εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη εκείνων που το χρειάζονταν για να επιβληθούν. Επιβλήθηκαν λοιπόν στο δικαίωμα έκφρασης, αλλά δεν έκανα τίποτα για τη δωρεάν σίτιση ή διαμονή. Και γιατί να κάνουν; Το ψωμί τους βγάζουν.

Αλλά και οι αγωνιστικότεροι ημών τα ίδια σκατά είστε, επειδή αντί να επιλέξετε το διάλογο, ουρλιάζετε και μπαίνετε με ταμπούρλα στη συνέλευση και γιουχάρετε όποιον δε συμφωνεί μαζί σας.

Και οι άλλοι, που μέχρι τώρα παρέμεναν αμέτοχοι μέχρι που έγιναν αντιπολίτευση, προσπαθούν να διατηρήσουν μια σοβαρή στάση...απέχοντας. Συγχαρητήρια κύριοι, ιδού ο σάκος με τα σκατά.

Αυτά από κάποιον που βαρέθηκε την υποκρισία και την ψευτοπολιτική (αν όχι σε όλα, τουλάχιστον σε μερικά) πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Και για μια χαρούμενη νότα: http://www.youtube.com/watch?v=dPTUMyWnlOI

2 Comments:

Blogger Blackcroach said...

e re eaak pou sas xreiazodai ekei sto PAPEI :P. kanoume kai e3agwges se timh eykairias :D. Prolavete na agorasete "Gnhsio Rempelo Fasistosfaxth"(tm). :DDD

Y.G. : Katalhpsh is fine with me, alla isws 8a prepe na perimenoun ligo re aderfe mpas kai ginei kanena ma8hma kai perasoun oi anmnhseis tis diplhs e3etastikhs. Tespa twra exei ginei enas mikros symvivasmos me katalhpsh mono pempth-paraskevh kai meta synel. thn Tet kai vlepoume... :)

7:42 AM  
Blogger Νικόλας said...

Το γαλάζιο group ψυχοθεραπείας στη σχολή μου ενήργησε διαφορετικά. "Συμβολική κατάληψη για μια μέρα", την Τετάρτη που θα γινόταν πορεία. Όχι τίποτ'άλλο, αλλά να ξεκουραστούν τα παιδιά από τους ατέλειωτους κουραμπιέδες που έφαγαν και σνίφαραν τις Γιορτές. Μετά απ'αυτό βέβαια, ούτε λόγος για συνέλευση (τι ειν'αυτό;), αφού η καλύτερη στρατηγική δεν είναι να απαγορέψεις κάτι, αλλά να μην το αναφέρεις καθόλου:Ρ

Όσο για τα ΕΑΑΚ που ανέφερε το παλικάρι παρακάτω, ουδεμία συμμετοχή από τις γνωστές φάτσες των ΕΑΑΚ στην πορεία "διαμαρτυρίας". Να στείλετε κι άλλους γιατί οι παλιοί μας ψόφησαν μάλλον:Ρ

Φοβού Ατρελέγιε, σε παρακολουθώ:Ρ
Aleister, Arion Mandrake, Απολίτικος και τα σχετικά

8:31 AM  

Post a Comment

<< Home